Veliki ljubimac „grobara“ kog su američki mediji sahranili pre dve godine, sada je UHAPŠEN ZBOG ŠOKANTNE PREVARE!

Veliki ljubimac „grobara“ kog su američki mediji sahranili pre dve godine, sada je UHAPŠEN ZBOG ŠOKANTNE PREVARE!

Danas je osvanula vest da je u Sjedinjenim Američkim Državama sprovedena velika akcija u kojoj je uhapšeno čak 18 bivših košarkaša, i to onih koji su igrali u NBA, među kojima je i bivši igrač Partizana Milton Palasio.

Naime, košarkaši su nedozvoljeno prisvajali sredstva iz tzv. organizacije „NBA’s Health and Welfare Benefit Plan“ koja se bavi brigom bivših NBA igrača, kao i pokrivanjem troškova lečenja, ali i porodicama košarkaša.

Da sve bude još šokantnije, igrači su osumnjičeni da su oštetili fond za velikih četiri miliona dolara.

Svima je zapalo jedno, poznato ime – nekadašnji plejmejker Partizana Milton Palasio. Ovaj momak je pre dolaska u Beograd nastupao za više NBA timova, među kojima su Vankuver, Boston, Toronto, Finiks, Klivlend i Juta, piše Blic.

Takođe, za „parni valjak“ je nastupio u sezoni 2007/08, a potom je karijeru nastavi u evropskim timovima. Među poznatijim igračima koji su uhapšeni su i Glen Dejvis, Toni Alen, Alan Andreson, Darijus Majls.

Inače, 2019. godine Palasio se našao u centru pažnje, kada su ga brojni američki mediji – sahranili. 

Naime, prvobitna informacija je bila da je u Torontu, automobil kome su se pokvarile kočnice, udario bivšeg košarkaša Partizana i velikog ljubimca „grobara“ Miltona Milta Palasija, koji je potom podlegao povredama u lokalnoj bolnici.

Međutim, to na sreću nije bilo tačno, a to je potvrdio i Duško Vujošević, nekadašnji trener crno-belih, kod kog je i Palasio igrao u sezoni 2007/2008, a potom i 2009.

– Ne znam šta bi američkim medijima da to objave, ali ja sam pre sat vremena pričao sa Dankom Cvjetićaninom, skautom Bruklin Netsa, u čijoj filijali je Palasio pomoćni trener. Dobro je, nije on u pitanju – rekao je 2019. godine Vujošević za Blic sport.

UDARNA VEST.rs (Blic)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare