ZAVRŠENO SASLUŠANJE GORANA DŽONIĆA: Ovako se branio!

ZAVRŠENO SASLUŠANJE GORANA DŽONIĆA: Ovako se branio!

Završeno je saslušanje Gorana Džonića, osumnjičenog za ubistvo članova porodice Đokić.

Kako Republika saznaje, u Višem javnom tužilaštvu u Nišu završeno je saslušanje Gorana Džonića. Prema našim saznanjima, on se branio ćutanjem.

Goran Džonić je uhapšen zbog sumnje da je ubio porodicu Đokić – svog brata Gorana, njegovu suprugu Gordanu i ćerku Lidiju. Ove dve porodice bile su izuzetno bliske, posećivali su se na slavljima, a Džonić je Goranu čak prao auto, jer je važio za njegovu osobu od poverenja. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih.

Podsetimo, Goran Džomić, označio je dvojica muškaraca kao saučesnike u zločinu, u pitanju su rođena braća K.M. i K.M. iz okoline Niša ,

Njih dvojica su dobro poznati policiji i imaju debeo dosije. Najčešće su dovođeni u vezu sa dilovanjem narkotika. Bije ih loš glas i zbog toga su čak i menjali imena, najverovatnije da bi prikrili brojna krivična dela koja su počinili.

Oni su privedeni u efikasnoj akciji policije koja je sprovedena tokom jučerašnjeg dana i zasad nije poznato kakvu su tačno ulogu imali u brutalnom zločinu, ali prema saznanjima iz istrage većim delom svog „priznanja“ Goran Džonić optužo je upravo braću iz okoline Niša da su ga ucenom i pretnjama naterali da „okrvavi ruke“ i učestvuje u surovoj likvidaciji svojih rođaka.

Jedan od njih hapšen je 2011. godine, zbog sumnje da je bio deo međunarodnog lanca šverca kokaina iz Južne Amerike ka zapadnoj Evropi.

Njegov zadatak je bio da iz luka u Holandiji i Belgiji, uz saučesnika, prebaci drogu do Švedske gde je bilo krajnje odredište.

Kakva je njihova uloga u zločinu pokazaće istraga.

UDARNA VEST.rs (Republika/Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare