DETALJI SASLUŠANJA BRAĆE DŽONIĆ: Jedan se ponašao čudno i bahato, drugi ništa ne zna o ubistvu Đokića? Policija im je i danas u kući

DETALJI SASLUŠANJA BRAĆE DŽONIĆ: Jedan se ponašao čudno i bahato, drugi ništa ne zna o ubistvu Đokića? Policija im je i danas u kući

Policija se i danas nalazi u kući Gorana Džonića, koji je sa sinovima Stefanom i Milanom uhapšen zbog sumnje da je ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i njihovu dvadesetpetogodišnju ćerku Lidiju.

Kako saznajemo od izvora, Stefan Džonić je na saslušanju navodno bio čudan, bahat i nadmen.

Navodno, on je ranije viđan u društvu braće Konstantina i Kostadina Milošević, koji su uhapšeni zbog ubistva Đokića i čije saslušanje traje upravo u Tužilaštvu.

Milan Džonić na saslušanju navodno nije odavao utisak kao da bilo šta zna o zločinu.

Podsetimo, vlasnik menjačnice iz Aleksinca Goran Ðokić i njegove žena i ćerka ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra, a njihova spaljena tela nađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac. U četvrtak su lisice stavljene njihovom bliskom rođaku Goranu Džoniću, a juče su uhapšeni i njegovi sinovi Stefan i Milan. Na placu Stefana Džonića, koji je zaposlen u Vojsci Srbije, nađen je zakopan novac, otet od Ðokića.

Goranu Džoniću posle osmočasovnog saslušanja u VJT Niš rešenjem sudije za prehodni postupak određen je pritvor do 30 dana. Prema zvaničnom saoptenju portparola, doneta je naredba o sprovođenju istrage protiv G.Dž. i njegovih sinova S.Dž. i M.Dž zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili isto krivično delo. Viši sud u Nišu im je svima odredio pritvor kako ne bi uticali na svedoke, zbog visine kazne zaprećene za ovo krivično delo i uznemirenje javnosti.

UDARNA VEST.rs (Kurir)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare