OGLASIO SE MILAN BORJAN! Otkrio da li zaista napušta crveno bele

OGLASIO SE MILAN BORJAN! Otkrio da li zaista napušta crveno bele

Prethodnih dana javnost je uzburkala prvo vest da je došlo do sukoba između trenera crveno belih Dejana Stankovića i kapitena Milana Borjana, pa onda i vest da je Milan Borjan odlazi iz Zvezde. Povodom toga, oglasio se i kapiten Crvene zvezde putem saopštenja, koje prenosimo i celosti:

“ Iz pijeteta, velikog poštovanja, odanosti i zahvalne ljubavi prema navijačima, kao i odgovornosti prema medijima sa kojima imam sjajnu saradnju želim da se oglasim. Juče je u medijima izašla informacija da želim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to što ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je došlo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže.

Razlozi moje želje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podeliću sa vama i to, jer su navijači FK Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljnjeg se neću oglasavati na ovu temu.

Hvala na razumevanju. Zauvek vaš vojnik Milan Borjan!“

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare