PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ OBRAĆA SE VEČERAS TAČNO U 18: Saopštava mere rukovodstva Srbije povodom sve teže krize u svetu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se danas javnosti tačno u 18 sati povodom sve teže krize u svetu izazvane sukobom u Ukrajini, prenosi Kurir.

Kako je najavio, upravo zbog toga i u skladu sa tim rukovodstvo Republike Srbije preduzeće sve neophodne mere kako bi građanima naše zemlje obezbedilo normalan život.

– Poštovani građani Srbije, situacija u Evropi i svetu, a zbog sukoba u Ukrajini, je sve teža, i teža je iz časa u čas. Upravo zbog toga i u skladu sa tim rukovodstvo Republike Srbije preduzima sve neophodne mere kako bi građanima naše zemlje obezbedilo normalan život. Mi ćemo političke izazove, verujem zajedno i ujedinjeni, uspeti da sahvaladmo, ali ekonomski izazovi su sve teži i sve veći. Zato reagujemo i na najveće cene u istoriji i uglja, i struje, i gasa i svih sirovina, a da rastu cene dramatično i osnovnih prehrambenih proizvoda. Zato je važno je da preduzimamo mere i sa tim merama upoznaćemo vas u najkraćem roku, večeras ili sutra. Bitno je da bez panike reagujemo, jer sam uveren da ćemo sačuvati i stabilnost, i mir i dobar život za naše građane – rekao je Vučić u video prologu objavljenom na istagram profilu „buducnostsrbijeav“.

– Situacija u Evropi i svetu je sve teža, Srbija će zaštititi interese svog naroda i zemlje!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare