TANJA SAVIĆ SPREMNA ZA DOLAZAK SVOJIH SINOVA! Očekuje ih pufnasto iznenađenje

TANJA SAVIĆ SPREMNA ZA DOLAZAK SVOJIH SINOVA! Očekuje ih pufnasto iznenađenje

Tanja Savić već godinu dana vodi bitku za povratak sinova koje je njen suprug, prema njenim rečima, odveo u Australiju bez njenog odobrenja.

Kako se ovom procesu polako bliži kraj, pevačica je rešila da sve pripremi za dolazak dece u Srbiju, a jedna stvar će ih, bez sumnje, posebno oduševiti.

Naime, Tanja je kupila zeca u čijem društvu i ona sama uživa pre nego što postane jedna od omiljenih zanimacija Maksima i Đorđa.

– Želim vam lep dan… Ljubimo vas moj mali zekonja i ja – poručila je Savićeva putem društvenih mreža, uz niz fotografija sa novim kućnim ljubimcem.

– Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodila nego u Australiji – ispričala je pevačica krajem marta tekuće godine za Extrafm.hr.

– Čula sam se sa decom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja.

– Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji srećnija mama od mene. Još uvek nemam mogućnost da zagrlim decu, biće to uskoro – dodala je Tanja tada, a njenu izjavu o roditeljstvu, koja je pokrenula lavinu komentara, ukoliko ste propustili.

UDARNA VEST.rs(Kurir/Foto:Instagram tanja_savic_private)

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare