KIJA KONAČNO RAZJASNILA DA LI SE SVETI SLOBI! Kockareva za Kurir priznala kome su upućene REČI sa majice! 

KIJA KONAČNO RAZJASNILA DA LI SE SVETI SLOBI! Kockareva za Kurir priznala kome su upućene REČI sa majice! 

Kristina Kija Kockar je na svom Instagram profilu podelila sliku majice sa natpisom „Pomogla bih ti, ali…“ i mnoge podsetila na situaciju iz prve sezone „Zadruge“ kada je upravo takvu rečenicu uputila bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću: „Pomogla bih ti, ali me boli k…“.

Iako su korisnici pomenute mreže prvo pomislili da se Kockareva obrartila pevaču, ona je za Kurir objasnila da njena objava nema nikakve veze sa Radanovićem.

– Zaista, zbog ovakvih povezivanja, izbegavala sam bilo šta da postavljam na društvene mreže godinama, kad je neki datum ili se njemu nešto događa u životu jer uvek nalaze način da nas povežu. Ali i kad ćutim, čak i tad izmisle!

– E sad majica… Ta rečenica je moja i ljudi je vrlo rado koriste od „Tik toka“ pa do konverzacije u svakodnevnom životu.

Mada, nastavak, uključuje i psovku, što nije pohvalno, zato je nema na majici, iako mislim da je u čestim situacijama prikladna. I nikog ne zanima na koga se tada odnosilo. Apsolutno nema veze sa Slobodanom već sa mojim smislom za humor u teškim situacijama.

Svakako postoji knjiga „Moj Potpis“ koja uključuje direktno Slobodana i koja ostaje zauvek. To je jedina stvar.

Takođe sam dobila i majicu na kojoj piše „Ljubav tvog života“, ali to možete da pripišete na više njih.

UDARNA VEST.rs