ŠKARALJARSKA SAHRANA, DANAS JE ISPRAĆAJ JOVANA VUKOTIĆA: Počivaće pokraj ubijenog oca u Čevu, odakle mu potiče cela familija

ŠKARALJARSKA SAHRANA, DANAS JE ISPRAĆAJ JOVANA VUKOTIĆA: Počivaće pokraj ubijenog oca u Čevu, odakle mu potiče cela familija

CETINJE – Jovan Vukotić, vođa škaljarskog klana, koji je ubijen 8. septembra u Istanbulu, kako Kurir nezvanično saznaje, danas bi trebalo da bude sahranjen u rodnoj Crnoj Gori.

Navodno, Vukotić će biti sahranjen u porodičnoj grobnici u mestu Čevo kod Cetinja, pored svog oca Veselina Vukotića, koji je ubijen 2019. godine.

– Vreme i mesto sahrane čuvali su se u najstrožoj tajnosti iz bezbednosnih razloga. Međutim, u Kotoru je procurila informacija da je Vukotićevo telo dopremljeno iz Turske i da bi sahrana trebalo da bude sutra u mestu Čevo, odakle Vukotići potiču – otkriva naš sagovornik.

Kako prenosi crnogorski Dan, navodno, sahranu će obezbeđivati veliki broj pripadnika crnogorskog MUP. Podgorički list podseća i da je Jovan Vukotić ubijen 8. septembra u obračunu klanova ispred trudne supruge, ćerke i vozača.

Napadači su uhapšeni 16. septembra. U sačekuši su na njega ispalili kobnog dana četiri hica. Kao direktni izvršilac označen je uhapšeni Emerkan S., dok je u ubistvu, odnosno praćenju Vukotića učestovovala i jedna žena, izvesna Elanur T.

UDARNA VEST.rs