STIŽE PRVA RIJALITI BEBA U ISTORIJI TELEVIZIJE! Kristina: Hoću da se porodim u „Zadruzi“!

STIŽE PRVA RIJALITI BEBA U ISTORIJI TELEVIZIJE! Kristina: Hoću da se porodim u „Zadruzi“!

Kristina Spalević, koja je u šestom mesecu trudnoće, i žestoki momak uskoro će se venčati u rijalitiju, a Kristina pregovara sa producentima da posle svadbe ostane u „Zadruzi“. Ako se dogovore, to će biti prva rijaliti beba u istoriji televizije!

– Uskoro ulazim u „Zadrugu“ kako bih se tamo udala za mog Kristijana, ali pregovaram s produkcijom da posle svadbe ostanem i porodim se pred kamerama!Kristijan mi mnogo nedostaje, želim da budem tamo s njim i probaću na svadbi da ga ubedim da mi to dozvoli – priča Kristina i dodaje da joj je važno da na porođaju bude i Golubović:

– Znam da bi to bio pravi spektakl za gledaoce, ali mi je od toga važnije da Kristijan bude pored mene. Tako bismo nas dvoje sa budućim sinom podigli standarde i pomerili granice kada je u pitanju rijaliti.

Spremna za svađe

Folkerka se uveliko sprema i za gala svadbu, koja će uskoro biti pred kamerama Pink televizije: 

– Na našem venčanju biće između 50 i 100 zvanica, među kojima su naši dragi prijatelji i porodica. Već sam smislila kakvu venčanicu želim, ali neću još ništa da kupujem jer čekam da mi jave tačan datum svadbe.

Iako ima stomak do zuba, pevačica je spremna da se u rijalitiju obračuna s onima koji su je ogovarali:

– Znam da će se Kristijan nervirati kada me pojedini zadrugari budu napadali, ali umem ja i te kako da se branim! Po prirodi sam veliki borac, a posebno sam se naoštrila ovih dana dok sam gledala snimke na kojima neki laju o meni!

Izabrali burme

Kristijan je pred sam ulazak u „Zadrugu 6“ za Informer ispričao da jedva čeka venčanje u rijalitiju.

– Izabrali smo prstenje, samo čekamo da ga stavimo jedno drugome na ruku. Na dan venčanja ući će i naši kumovi, jer se sigurno neću okumiti sa nekim iz rijalitija. Ja tamo nemam prijatelje, oni su samo moje kolege. U rijalitiju je skup idiota i niko od njih ne može da bude moj kum! – rekao je Golubović.

UDARNA VEST.rs